Navigatie

Garantie

Uiteraard doen we ons best om alles zo snel en zo goed mogelijk bij je aan te laten komen, maar er kan onderweg natuurijk altijd mis gaan. Is er iets niet helemaal goed gegaan, neem dan even contact met ons op via info@puttingontheritz.nl zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

 

Klachten?

We hopen natuurlijk dat je hartstikke blij van ons en onze producten en service wordt, maar mocht er toch iets zijn waar je niet tevreden over bent laat het ons vooral weten! Dat kan via info@puttingontheritz.nl, maar natuurlijk mag je ook telefonisch contact met ons opnemen. Of stuur ons een appje zodat wij met jou contact op kunnen nemen. Je kan ons bereiken op: 06-22065792.

 

Komen we er samen écht niet uit dan heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om je klacht te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Een onafhankelijk geschillenorgaan lost via deze site klachten op over online bestellingen van consumenten uit de EU. Maar nogmaals, zo ver zal het niet snel komen, neem vooral eerst even contact op met ons :-)

© 2012 - 2019 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel