Navigatie

Retourneren

Past je nieuwe riem toch niet zo bij je jurkje? Of is iets toch niet helemaal wat je had verwacht?

Natuurlijk hopen we dat je bestelling helemaal in orde is, maar mocht het om wat voor reden dan ook niet zo zijn, is het mogelijk om de bestelling te retourneren. Dit geldt voor alle artikelen, ook de artikelen die afgeprijsd zijn, met uitzondering van panty`s, kousen en oorbellen. 

  • 14 dagen zichttermijn

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je tevreden bent met de bestelling. Mocht je de bestelling retour willen sturen dan kan je dit zonder opgaaf van redenen doen, mits de artikelen nog in dezelfde staat zijn als je ze ontvangen hebt (dat wil zeggen inclusief eventuele labels, niet gedragen, niet gewassen etc.) Zie hiervoor ook de Algemene Voorwaarden. Als je je artikel retour wilt sturen vinden we het fijn als je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mailje stuurt naar info@puttingontheritz.nl zodat wij je de verzendinstructies kunnen sturen en er van op de hoogte zijn dat je je bestelling wilt ruilen.

  • Aankoopbedrag teruggestort

Nadat wij het pakketje retour hebben ontvangen krijg je binnen uiterlijk 5 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort. We sturen altijd even een berichtje ter bevestiging. Stuur je je volledige bestelling terug? Dan vergoeden wij ook de verzendkosten van je bestelling.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het versturen van je retour-pakketje (Is het kostbaar? Kies dan voor track & trace!) en de kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.

© 2012 - 2018 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel