Navigatie

Retourneren

Past je nieuwe riem toch niet zo bij je jurkje? Of is iets toch niet helemaal wat je had verwacht?

Natuurlijk hopen we dat je bestelling helemaal in orde is, maar mocht het om wat voor reden dan ook niet zo zijn, is het mogelijk om de bestelling te retourneren. Hiervoor kan je het herroepingsformulier downloaden. Dit formulier mag je naar ons mailen of bij je retourzending stoppen.

  • 14 dagen zichttermijn

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling zonder opgave van reden te annuleren.. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Stuur je je hele bestelling terug, dan krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Stuur je een deel van een bestelling terug, dan krijg je uiteraard alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde deel vergoed. Alle artikelen mogen geretourneerd worden, mits compleet, onbeschadigd en -in hoeverre mogelijk- in de orignele verpakking. Ook afgeprijsde artikelen mogen geruild worden. De enige uitzondering geldt voor oorbellen, die kunnen we om hygienische redenen helaas niet retour nemen. Panty's en kousen nemen we wel retour, mits ongedragen en in originele en ongeopende verpakking.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het versturen van je retour-pakketje (Is het kostbaar? Kies dan voor track & trace!) en de kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.

 

  • Aankoopbedrag teruggestort

Nadat wij het pakketje retour hebben ontvangen krijg je binnen uiterlijk 14 dagen het verschuldigde bedrag teruggestort. We sturen je altijd even een berichtje per email ter bevestiging als we je retour ontvangen en verwerkt hebben.

 

Nog vragen? Neem contact met ons op via info@puttingontheritz.nl of 06-22065792 (naar dit nummer kan je ook een appje sturen).

© 2012 - 2019 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel