Navigatie

Hoe het allemaal begon...

Deze website is ooit onstaan uit een liefde voor kleding met een vleugje rock 'n roll / jaren '20 - '50 invloeden. De markt werd voornamelijk gedomineerd door de bekende en vaak prijzige merken, terwijl je ook buiten deze merken om kleding en accessoires hebt die je stoer, vrouwelijk, sexy en rock 'n roll er uit kan laten zien en voelen. Daarom ben ik, Cindy, deze online winkel gestart. Als je contact met ons opneemt krijg je meestal met mij te maken, maar natuurlijk doe ik -en kan ik- niet alles alleen. Ik heb een paar lieve, stoere dames die me af en toe helpen en krijg veel support van vriend en hond (die laatste gaat als het even kan mee naar beurzen en festivals, geef haar gerust een knuffel!).

 

 

Van kleding naar accessoires

We zijn in de zomer van 2012 begonnen als hobby met kleding en accessoires, maar in het najaar  van 2014 hebben we de overstap gemaakt naar alleen accessoires. Het was een hele omschakeling, maar we hebben er nog geen moment spijt van gehad.

En we stopten niet bij alleen bij accessoires voor bij je outfit. Vanaf eind 2015 begonnen we ons steeds meer te richten op toffe items voor in huis, en op dit moment ligt daar een groot deel van onze focus. We hebben ons aanbod ook wat breder getrokken: vanaf nu kunnen naast vintage liefhebbers ook psycho's, tiki-liefhebbers en old school geeks bij ons terecht. Zo lang het old fashioned & quirky is (en wij er zelf ook helemaal weg van zijn), kan je het bij ons vinden!

 

Online én offline

We hebben in de afgelopen jaren best wat evenementen gedaan, maar richten ons nu weer even op de online shop. Om zowel het aanbod als de service te kunnen verbreden en verbeteren. Maar organiseer je zelf een event waar je ons niet wilt missen? Je mag ons natuurlijk altijd een mailtje sturen met je ideeen ;-)

 

Wil je iets aan ons kwijt?

Mocht je vragen en suggesties hebben, neem dan contact op via het emailadres info@puttingontheritz.nl of bel/sms/app naar 06-22065792.

 

 

We hopen je nog vaker tegen te gaan komen, zowel online als 'in het echt'!

~ Cindy & het Putting on the Ritz team

 

P.s. Wist je dat je ons ook kan volgen op Facebook, voor acties en laatste nieuwtjes, en op Instagram, voor een meer persoonlijk kijkje achter de schermen?

 

 

© 2012 - 2019 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel