Navigatie

Vrouwelijk & rock 'n roll - maar dan betaalbaar

Deze website is onstaan uit een liefde voor kleding met een vleugje rock 'n roll / jaren '20 - '50 invloeden. De markt wordt voornamelijk gedomineerd door de bekende en vaak prijzige merken, terwijl je ook buiten deze merken om kleding en accessoires hebt die je stoer, vrouwelijk, sexy en rock 'n roll er uit kan laten zien en voelen. Daarom ben ik, Cindy, deze online winkel gestart. Als je contact met ons opneemt krijg je meestal met mij te maken, maar natuurlijk doe ik -en kan ik- niet alles alleen. Ik heb een paar lieve, stoere dames die me af en toe helpen en krijg veel support van vriend en hond (die laatste gaat als het even kan mee naar beurzen en festivals, geef haar gerust een knuffel!).

 

 

Van kleding naar accessoires

We zijn in de zomer van 2012 begonnen met kleding en accessoires, maar sinds najaar 2014 de overstap gemaakt naar alleen accessoires. Niet alleen voor haar, maar ook voor hem en voor in huis. Het is een hele omschakeling, maar we hebben dan ook de ambitie om hier de grootste in te worden ;-)

En we stoppen niet bij alleen bij accessoires voor bij je outfit. Op dit moment zijn we druk bezig met het neerzetten van een eigen Putting on the Ritz label, met unieke -maar nog steeds betaalbare- accessoires. En een tipje van de sluier: In de nazomer van 2015 gaan we ook een flink assortiment artikelen voor in huis toevoegen. Natuurlijk allemaal in retro/old-skool/tiki stijl.

 

Online én offline

Online verkoop is op dit moment de basis, maar er is niets leukers dan er op uit gaan naar evenementen. Of het nu een beurs, burlesque-avond of festivalmarkt is, we voegen graag overal een beetje vintage & rock 'n roll toe! Kijk in onze agenda wat we al op de planning hebben staan voor de komende tijd. Heb je zelf nog tips over events waar je ons graag zou willen zien, of organiseer je zelf iets, dan horen we dat natuurlijk graag.

 

Wil je iets aan ons kwijt?

Mocht je vragen en suggesties hebben, neem dan contact op via het emailadres info@puttingontheritz.nl of bel/sms/app naar 06-22065792.

 

Wil je ons een brief sturen? Dat kan ook natuurlijk ;-) Ons postadres is:

Van Egmondkade 82, 3553 JL in Utrecht.

Let op! Dit is echt alleen het postadres, het is niet mogelijk om spontaan op bezoek te komen om een artikel te bekijken en/of kopen.

 

We hopen je nog vaker tegen te gaan komen, zowel online als 'in het echt'!

~ Cindy & het Putting on the Ritz team

 

P.s. Wist je dat je ons ook kan volgen op Facebook, voor acties en laatste nieuwtjes, en op Instagram, voor een meer persoonlijk kijkje achter de schermen?

 

 

© 2012 - 2018 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel