Navigatie

Betaalmethoden

Vanaf 6-5-2018 maken wij gebruik van Klarna als betaalprovider. Via Klarna kan je kiezen voor verschillende betaalopties:

  • Betaal nu via iDEAL.
  • Betaal nu via een eenmalige machtiging.
  • Achteraf betalen - koop nu, betaal later.
  • Betaling via creditcard.

Al deze diensten, zowel de direct betalen opties als de achteraf betalen functie, zijn helemaal gratis!

 

Betaling via PayPal

Ook is het mogelijk om je bestelling te betalen door middel van PayPal. Betaling kan dan geschieden via tegoed dat je op je PayPal rekening hebt gezet, door je bankrekening aan je PayPal account te koppelen of door het gebruik van een creditcard. Omdat PayPal hiervoor kosten in rekening brengt vragen wij hiervoor een administratieve bijdrage van 1,- voor.

 

Of je nu via Klarna of via PayPal betaald, zodra je je bestelling via deze weg hebt afgerond gaan wij direct met je bestelling aan de slag.  Op deze manier heb je 'm zo snel mogelijk in huis!

 

Rekeninggegevens

Wil je gebruik maken van een overschrijving? Maak het bedrag dan over naar rekeningnummer NL38KNAB0255131143 t.n.v. Putting on the Ritz te Utrecht. Voor buitenlandse betalingen kan je de volgende gegevens gebruiken:

IBAN: NL38KNAB0255131143

BIC: KNABNL2H

 

Mocht je gebruik maken van een overschrijving, dan wachten wij altijd tot het bedrag op onze rekening is bijgeschreven voordat wij je bestelling in behandeling nemen. Wil je liever dat we meteen aan de slag gaan? Betaal dan via Klarna of PayPal.

 

Wil je iets retour sturen? Klik dan hier.

 

Voor alle andere vragen over bestellingen kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen via info@puttingontheritz.nl.

 

 

© 2012 - 2019 Putting on the Ritz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel